Hoofd menu

Evenementen

  •   Feestje meld het maar  • 3,4 & 5 Nov. 2017 Clubje Mik Mak vanuit Zwiggelte   
    De DJ's van Beilerhitstation


Harold Boers

Harold draait onder de naam "H&M Combinatie" vanuit Beilen. Hij is al een aantal jaren in het piraten wereldje, samen met zijn broer Marcel zijn ze 4 handen op 1 buik, Harold is de beheerder van de server waar de streams op draaien.


Marcel Boers

Marcel draait ook onder naam "H&M combinatie samen met zijn broertje Harold. Marcel is het feestbeest van het station, niks kan te gek gaan bij hem.


Gert Kuiper

Gert kuiper is afkomst uit het dorpje Peize daar draaide deze man al onder de naam Alpenjager, hij is en blijft een fanaat in de piraterij.


Henry Ottens

Henry draait onder de naam "Eldaro" vanuit Beilen, Henry komt aan deze naam van zijn vriendin en 2 stief kinderen. 'EL'ma 'DA'iny en 'RO'my.


Alex Kuper

Alex is de grootste muziek fanaat van het team, hij draaid onder de naam "Alie's bar" vanuit Beilen.

Wanneer hij ook maar tijd heeft is hij met muziek bezigRobert Raatjes

Robert draait onder de naam "Radio lokaal" vanuit Zwiggelte. Robert zit al een aantal jaren in het piraten vak, het is ook met de pap lepel ingegoten want zijn vader draaide vroeger ook maar dat op de middengolf, het kan Robert nooit genoeg hij zegt altijd eenmaal piraat altijd piraat.


Ronny van der Haar

Ronny draait onder de naam "Firma kmf" vanuit Wijster. Ja en hoe hij aan deze naam komt is niet zo moeilijk kmf betekend namelijk 'klein maar fijn' en zo groot is hij ook niet. Ronny beheerd de website en is de technische man van het muziek en zend gebeuren.


Yamiro Mensing

Yamiro draaid onder de naam "Kleine Zigeuner"vanuit beilen hij draaide een aantal jaren op de fm maar ivm met de hoge boetes zoekt hij het geluk ook op het web